"Te huur"

Superpodium
Wat je krijgt? Een blanco canvas van 20 bij 40 meter in hartje Maastricht. Het ideale podium voor jouw culturele evenement.

Omkleden of buiten spelen
Naast de hoofdruimte zijn er twee ingerichte kleedkamers, een sanitair blok, twee kleine kantoorruimtes en een opslaghok. Het is ook mogelijk om het buitenterrein van Gebouw M te gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van extra toiletunits of het creëren van een backstage parking. In plaats van de aanvraag van een uitgebreide evenementenvergunning kan worden volstaan met een melding. Deze melding moet vier weken voordat het evenement plaatsvindt bij de gemeente binnen zijn. Meer informatie en richtlijnen vind je op de website van de gemeente.

You’ve got the power
We snappen dat je meer dan alleen een lege ruimte nodig hebt om jouw evenement tot een succes te maken. Gebouw M is onder andere voorzien van de nodige wandcontactdozen, krachtstroom en rigging-mogelijkheden. Dankzij de automatische rolpoort kunnen zelfs trucks naar binnen rijden. Er is geen eigen lichtinstallatie of geluidssysteem aanwezig. Wel kunnen we je helpen bij het inhuren van dit materiaal.

Multifunctionele bar
De houten bar past helemaal bij het rauwe karakter van de ruimte. Er is een partner die bij evenementen de horeca verzorgt. Zelf uitbaten behoort ook tot de mogelijkheden, maar voor het schenken van alcohol heb je wel een vergunning nodig. Je kunt de bar natuurlijk ook inzetten als infobalie of keukentje.

Geen uurtje factuurtje
Onze facturen houden we graag net zo puur en simpel als de ruimte. Daarom hanteren we geen ingewikkelde huurtarieven en rekenen we niet af per uur. Alles wat we van je vragen is een gebruikersvergoeding van € 50 per dag.

JPGeusens7_uitsnede.jpg